Particulier

Ook bij particulieren in de regio HollandsKroon streven we naar een langdurige relatie. U kunt kiezen of onze glazenwassers bijvoorbeeld om de 4,6,8 of 12 weken uw ramen wassen. Wij nemen uw woning dan op in onze planning. Indien nodig sturen wij  enkele dagen voordat wij komen sturen wij u een herinneringsmail of een app. Uiteraard zijn in dat geval ook incidentele extra wasbeurten mogelijk. U kunt hier kijken voor meer informatie over glasbewassing bij particulieren.

  1. U meldt zich aan op het formulier onderaan deze pagina en wordt vervolgens vanaf volgende maand door ons ingepland voor de 1e wasbeurt. Wilt u dat we sneller starten, dan kunt u dit in het veld ‘opmerkingen of vragen’ vermelden en bekijken wij of u deze maand nog toegevoegd kunt worden aan de planning. Helaas kunnen wij dit dan niet garanderen.
  2. Uw ramen worden door onze eigen, gekwalificeerde glazenwassers gewassen: 4, 6 of 12 keer per jaar.
  3. Kozijnen worden ook altijd afgenomen
  4. We hanteren vaste prijzen voor elk type woning.
  5. Voor sommige zaken moeten we een toeslag berekenen, die u altijd vooraf hoort van onze glazenwasser. Denk aan een grote serre of lastig bereikbare schuine ramen.
  6. Wij laten na elke wasbeurt een nota achter in uw brievenbus en u betaalt eenvoudig achteraf per bank onder vermelding van straat en huisnummer. Zodat wij ten aller tijden weten wie er heeft betaald.

Ook kunnen we uw dakgoot leeghalen en schoonmaken (na de bladval à €1,50 per meter) en bijvoorbeeld uw dakkapel, het houtwerk of trespa reinigen. Inspuiten tegen spinnen overlast  of het reinigen van uw zonnepanelen. Als u hiervoor belangstelling heeft geeft u dit aan, onze glazenwasser komt langs en geeft u na het opmeten direct de prijs door.

Heeft u kantoor aan huis en kunt u de kosten zakelijk verantwoorden? Dan kunnen wij u op uw bedrijfsnaam factureren. Geeft u dit s.v.p. apart aan in het veld ‘Opmerkingen of vragen’.

Vermelde prijzen zijn richt prijzen.

buitenzijden (inclusief omlijsting) boven + beneden
vrijstaande woning:€40,00
hoek/half-vrijstaande woning:€25,00
tussenwoning€15,00
Leeghalen / Schoonmaken dakgoot€1.50 per meter
Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, per wasbeurt aan de buitenzijde en inclusief het reinigen van de kozijnen.