Reinigen zonder hoge druk!

Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand is een intensieve bezigheid, waar veel bij komt kijken. Geen of slecht onderhoud betekent veel bijkomde kosten. Wij kunnen een deel van dit onderhoud voor u uitvoeren middels het softwash systeem. Denk hierbij aan het reinigen van uw straatwerk, gevel, dak, maar ook dakkapellen en schuttingen behoren middels deze methode tot de mogelijkheid en zien er dan weer uit als nieuw.

 

Wat is Softwash?


Softwash ook wel zacht wassen genoemd. is een reinigingsmethode met behulp van lage druk en gespecialiseerde biologisch afbreekbare oplosmiddelen met een desinfecterende werking. Volgens deze methode is het mogelijk om schimmel, bactieriĆ«n, en andere organische vlekken zoals ook korstmossen op een veilige manier te verwijderen van onder andere daken, gevels, straatwerk en meer.

Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk, waardoor er geen kans op schade is aan uw woning of pand. Een bijkomend voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, waardoor het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon blijft.

Geel steens schuurtje uitslag van dak lekkage verwijderd

Gallerij voor en na

Terras muur voor en na reiniging

Geschilderde gevels met lage druk zodat er geen schade aan de geschilderde muren ontstaat.

houtwerk reiniging voor en na reiging. op lage druk. geen schade aan het hout.

reiniging van damwanden en schuur daken

opslag tank reiniging

Sillo reiniging

Dakpannen reiniging op lage druk. zo spuit je de pannen niet open zodat je ze niet opnieuw hoeft te conserveren/ coaten. scheelt aanzienlijk in de kosten.

straatwerk - terras reiniging

Dakkapel reiniging

markiezen en zonwering