houtwerk reinigen HGS Diensten

Houtwerk Schoonmaken

Atmosferischre vervuiling tast het schilderwerk aan. Door tijdig het houtwerk van uw woning of kantoor te laten reinigen verlengt u de levernsduur van uw schilderwerk. Zo geeft u uw woning of kantoor een verzorgt uiterlijk. 

De glazenwasser neemt standaard altijd de kozijnen af. Hier zult u weinig last hebben van vervuiling. Op de bovenetage zitten de delen waar normaal weinig aandacht aan wordt gegeven zoals de boeidelen en gevelbeplating. Door dit jaarlijks eenmaal te laten reinigen bespaart u in de loop der jaren toch een schilderbeurt uit wat u toch echt in de portomonee terug ziet. Daarbij blijft uw woning er netjes uitzien.

Ook kunststof kozijnen en boeidelen hebben jaarlijks hun onderhoud nodig. zoals het laten reinigen en in de was zetten. Voor veel mensen is dit iets wat er vaak bij in schiet. Houd u dit niet bij trekt het weer toch in het kunststof en zult u kans krijgen op lekkages door ophoping van vuil.

Tijdens de schoonmaak werkzaamheden inspecteren wij voor u ook uw schilderwerk. Mochten er punten van aandacht zijn zullen wij die aan u melden.

indicatie prijzen

Dakkapel reinigen

Indicatie prijs vanaf € 40,00

Boeidelen reinigen

Indicatie prijs op aanvraag