glasbewassing HGS Diensten

Glazenwassen

Ieder gebouw is anders. Van klein tot groot, van laag tot het
gespecialiseerde hogere glaswerk. Ieder pand heeft zijn eigen
specifieke bereikbaarheid eisen. Onze medewerkers komen
overal en zijn inzetbaar op allerlei soorten klussen.

Uw gebouw/woning is het visitekaartje voor vrijwel elke organisatie
en daar moet op een goede manier mee omgegaan worden. De
juiste materialen, de juiste schoonmaakmiddelen en vooral de
juiste frequentie. Streeploos schoon glas is de prestatie-indicator
voor de glazenwassers van HGS. Beter kan niet, slechter
mag niet!

Door de veranderde ARBO-wetgeving is het op steeds minder
plaatsen mogelijk om de ramen op traditionele wijze te wassen.
Om ervoor te zorgen dat ons personeel altijd en overal inzetbaar is, zijn wij in het bezit van een Osmocare systeem (telescoopstelen met gedemineraliseerd water tot 15 meter). Tevens hebben wij hoogwerkers en steigermateriaal binnen handbereik.

Glazenwassen blijft een vak

Onze medewerkers zijn vakkundig geschoold en beschikken over de nodige ervaring en vakbekwaamheid. Het scholen en verbeteren van onze mensen houdt niet op na het behalen van een diploma. Onze organisatie, met haar medewerkers, dient haar kennis en kwaliteit voortdurend 'up-to-date' te houden, zodat zij altijd optimaal kan presteren, hoe lastig de omstandigheden ook zijn!

Offerte

Wanneer u geheel vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen of per mail. Een van onze specialisten zal dan aan de hand van een bezichtiging in staat zijn u binnen twee dagen een passend voorstel te doen. Er zal met name gelet worden op:

 • het aantal vierkante meters
 • de moeilijkheidsgraad / hoogte
 • de frequentie (aantal wasbeurten per jaar)
 • Binnen of Buitenzijden
 • winkelpui, Kantoor, fabriek of werkplaats

Indicatie Prijzen voor glazenwassen

Ook bij particulieren in de regio HollandsKroon streven we naar een langdurige relatie. U kunt kiezen of onze glazenwassers bijvoorbeeld om de 4,6,8 of 12 weken uw ramen wassen.

Rijtjeshuis aan de begane grond en 1e etage.

Indicatie prijs vanaf € 17,50

          2 onder 1 kap

Indicatie prijs vanaf € 25,00

Vrijstaande woning

 

Indicatie prijs vanaf € 35,00

Bungalow / Boerderij woning

indicatieprijs vanaf € 45,00

Serre of serredak

indicatieprijs vanaf € 12,50

 

Bedrijfsgebouwen

Op aanvraag

 1. U meldt zich aan op het formulier onderaan deze pagina en wordt vervolgens vanaf volgende maand door ons ingepland voor de 1e wasbeurt. Wilt u dat we sneller starten, dan kunt u dit in het veld ‘opmerkingen of vragen’ vermelden en bekijken wij of u deze maand nog toegevoegd kunt worden aan de planning. Helaas kunnen wij dit dan niet garanderen. 
 2. Uw ramen worden door onze eigen, gekwalificeerde glazenwassers gewassen: 4, 6 of 12 keer per jaar.
 3. Kozijnen worden ook altijd afgenomen
 4. We hanteren vaste prijzen voor elk type woning.
 5. Voor sommige zaken moeten we een toeslag berekenen, die u altijd vooraf hoort van onze glazenwasser. Denk aan een grote serre, lastig bereikbare schuine ramen of het reinigen van houten geveldelen. 
 6. Wij laten na elke wasbeurt een nota achter in uw brievenbus en u betaalt eenvoudig achteraf per bank onder vermelding van straat en huisnummer. Zodat wij ten aller tijden weten wie er heeft betaald.
 7. Ook kunnen we uw dakgoot leeghalen en schoonmaken (na de bladval à € 3,00 per meter) en bijvoorbeeld uw dakkapel, het houtwerk of trespa reinigen. Inspuiten tegen spinnen overlast  of het reinigen van uw zonnepanelen. Als u hiervoor belangstelling heeft geeft u dit aan, onze glazenwasser komt langs en geeft u na het opmeten direct de prijs door.

Heeft u kantoor aan huis en kunt u de kosten zakelijk verantwoorden? Dan kunnen wij u op uw bedrijfsnaam factureren. Geeft u dit s.v.p. apart aan in het veld ‘Opmerkingen of vragen’.